top of page
vaassen.jpg

Gelre Tennis
Uit liefde voor de tennissport,

De tenninsschool is al jaren een begrip in Apeldoorn, maar ook daar buiten staat deze tennisschool bekend als betrouwbare en kundige partner. Kenmerkend voor de tennisleraren van Gelre Tennis, is de liefde en passie voor de sport. Zelf hebben ze allemaal van jongs af aan de tennissport beoefend en voeren deze hobby nu beroepsmatig uit. Uiteraard zijn ze gediplomeerd en gekwalificeerd om hoogwaardige trainingen te kunnen verzorgen, waarbij het plezier altijd voorop staat. Trots zijn we er op om binnen onze organisatie te kunnen werken met drie B- trainers. 
 
Gelre Tennis is makkelijk te bereiken via mail: 

info@gelretennis.com
 
Echte clubtrainers
De aan Gelre Tennis verbonden tennisleraren, kennen het verenigingsleven van huis uit en weten daarom wat er van een clubtrainer verwacht wordt. Ze verzorgen de lessen voor jong en oud maar daar blijft het niet bij. Bij speciale clubevenementen en verenigingsdagen laten ze hun gezicht zien. Ze zijn er ook tijdens de clubkampioenschappen om hun pupillen aan te moedigen. Ook het verenigingsbestuur kan een beroep op de tennistrainer doen, bijvoorbeeld bij het schrijven van een beleidsplan. Jeugdcommissie of technische commissie kunnen gebruik maken van de expertise van de tennisleraar. De tennistrainer denkt mee bij de samenstelling van de competitieteams en zal de competitietrainingen verzorgen. Door de juiste coaching zijn de teams klaar voor de competitie. De tennisschool verzorgd op dit moment de trainingen voor ALTV Daisy en T.C. Vaassen
 
Wie de jeugd heeft…
Jeugdleden zijn belangrijk voor een vereniging, immers ‘wie de jeugd heeft, heeft de toekomst’. Om jongeren te enthousiasmeren voor de tennissport, heeft Gelre Tennis een goed programma voor kinderen op de basisschool. Onder het motto ‘Maak kennis met tennis’ hebben veel kinderen voor het eerst een racket in handen. Dit introductieprogramma levert de tennisvereniging nieuwe jeugdleden op. Is een kind eenmaal lid van de verenging, dan komt het vaak voor dat broertjes, zusjes of ouders ook lid worden van deze vereniging. De trainers van Gelre Tennis hebben ook voor de verenigingen leuke programma’s waarbij de jeugdleden vriendjes of vriendinnetjes mee mogen nemen voor een middagje tennis. 

Er zijn diverse activiteiten, zoals een Crazy Day Camp, activiteiten over de grens zoals het bezoeken van het toptennis grastoernooi in Halle.
 
Recreatie en prestatie 
Team Gelre Tennis heeft precies de juiste tennistrainers in huis, heel veel ervaring gecombineerd met jeugdig elan. De juiste tennistrainer voor elk niveau van beginner tot wereldranglijstspeler. Voor de recreatieve speler wordt de training zo verzorgd dat er maximale spelvreugde is. Voor de prestatieve speler is elke training een nieuwe uitdaging en een technische stap voorwaarts. Jongeren die prestatief tennis spelen, krijgen begeleiding tijdens (landelijke) toernooien en voor hen maakt de trainer graag een trainingsschema om tot de beste prestatie te komen. Door de goede contacten met conditietrainers en looptrainers kan er desgewenst aan conditie, motoriek, balans en snelheid op de baan gewerkt worden. Voor de talenten wordt altijd de beste tennisomgeving gezocht ook voor de competitie. Gelre Tennis faciliteit zo nodig spelers voor het juiste competitieteam.
 
Train de trainer
Met grote regelmaat staan de trainers zelf als leerling op de baan. Natuurlijk is scholing en nascholing van het grootste belang om de tennistrainers scherp en up-to-date te houden. Het project ‘train de trainer’ neemt een prominente plaats in en geeft de filosofie en ambitie van Gelre Tennis duidelijk weer. Het Gelre Tennis team werkt met heel veel passie en liefde voor de sport.

Het team: Over
Shadow on Concrete Wall

ONS
TEAM

Ons team bestaat uit:

  • Jörgen ten Hove 

  • Robbie Na

  • Joël ten Hove

  • Kellie Visser

  • Jelle Weerdestijn

  • Nick van de Hurk Lopez

  • Michel Knobbe (Fysieke trainer)

Lees hier beneden meer over onze trainers

thumb_IMG_4745_1024.jpg
IMG_2482.jpeg
foto Jörgen.jpg

Jörgen ten Hove

Hoofdtrainer en tennisschoolhouder (A, B Licentie)

A.L.T.V. Daisy, T.C. Vaassen

(+31) 6 14 42 90 61

Ik ben Jörgen ten Hove, 55 jaar jong en gelukkig met Kellie Visser en mijn kids Joël, Sepp en Eva.

Ik ben onder tussen 36 jaar werkzaam als tennistrainer.

Mijn eerste jaren op ALTV Quick en T.C. de Manege en daarna 10 jaar als coach in Duitsland.

Ondertussen ben ik alweer 20 jaar op ALTV Daisy.

Op Daisy hebben we vele successen en hoogtepunten gekend, waaronder hoofdklasse spelen in de Gemengde competitie.

Gedurende de afgelopen jaren heb ik als trainer op Daisy de landelijke top jeugd getraind. Waaronder ook Stefan Scheenstra (nu trainer in ons team) en Wesley Koolhof (nummer 5 van de wereld in het dubbelspel).

Zelf ben ik als actieve speler met de Manege 2x Nederlands kampioen geworden.

Na al deze jaren fascineert mij het spelletje nog steeds heel erg.

Ik hoop jullie snel en vaak op de tennisbaan te zien.

Gr Jörgen

robbie.png

Robbie Na

Club trainer (A, B licentie) Tennistrainer van het jaar 2022

A.L.T.V. Daisy

(+31) 6 28 84 44 20

aladin1967@gmail.com

Voor degenen die mij nog niet kennen, zal ik mij even voorstellen.

Ik ben al meer dan 20 jaar verbonden aan Daisy en ik geef nog steeds met heel veel plezier en enthousiasme les, wetende dat ik iedereen 'beterder' kan maken. Mijn specialisme is sport en bewegen, maar mijn passie ligt bij het tennisspel in al zijn facetten en in het bijzonder in het geven van tennisles. Het beste uit mijn leerlingen halen, is voor mij het mooiste wat er is. Ik geef les aan jong en oud, aangepast op de wensen en het niveau van de leerling. Uiteraard werk ik samen met de andere trainers op het park, Jörgen, Kellie, Stefan en Joël. Samen trainen wij onder andere de selecties en de competitieteams van de jeugd.

thumb_995f6520-eaff-4790-9476-3f805112aa

Joël ten Hove

Tennis trainer (A, B licentie) en bespanner

A.L.T.V. Daisy, T.C. Vaassen

tel: +31 6 48 14 13 29

Ik ben Joël ten Hove,

vanaf zeer jonge leeftijd ben ik al op de baan te vinden. Als zoon van een tennisleraar was dat wel te verwachten. Al van mijn 10de veel betrokken geweest bij de Tenniskids trainingen op A.L.T.V. Daisy, daar heb ik altijd mogen helpen met de trainingen. Na jaren toernooien en competitie spelen en een periode in een sport winkel te hebben gewerkt, de  switch gemaakt naar tennisleraar. Ik heb mijn diploma in 2018 behaald en sta sindsdien fulltime mijn plezier in het spel te delen met kinderen en senioren, die beginnen of al jaren het geweldige spel beoefenen.  In 2021 heb ik de opleiding B trainer succes vol afgerond.

 

Ik werk sinds april van 2023 full time op A.L.T.V. Daisy. Hiervoor heb ik ik 4,5 jaar als hoofdtrainer/clubtrainer gewerkt op de Groenlose tennisclub.

 

Ik zie jullie graag op de baan! 

kellie.jpg

Kellie Visser

Tennis trainer (A licentie)

A.L.T.V. Daisy, T.C. Vaassen

Mijn naam Kellie Visser, ik ben in 1978 geboren in Apeldoorn en opgegroeid in Ugchelen, op mijn zesde ben ik begonnen met tennissen. Ik heb nog een aantal jaren les gehad van Robbie Na.

Rond mijn 11de ben ik bij Vego gaan tennissen en na de mavo heb ik Cios (Arnhem) gedaan.

Na het afronden mijn HBO Journalistiek werd ik gevraagd of ik tennisles wilde geven.

In 2004 ben ik begonnen bij Daisy en in 2005 was ik met onze vereniging en 4 andere clubs de pilotvereniging voor Tenniskids.

Ik heb naast het lesgeven op ALTV Daisy op verschillende verenigingen lesgeven.

Jelle.png

Jelle Weerdestijn

Tennis trainer (A licentie)

A.L.T.V. Daisy, T.C. Vaassen

Ik ben Jelle Weerdestijn,

21 jaar oud en woon in Apeldoorn. Ik studeer aan het Windesheim in Zwolle.

Rond mijn zevende ben ik begonnen met tennis. Ik heb altijd competitie gespeeld en was altijd aanwezig bij activiteiten. Toen ik jong was als deelnemers, maar de afgelopen jaren als begeleider van onder andere het Crazy Day Camp.

Vorig jaar heb ik mijn A licentie behaald en heb al veel tennislessen mogen geven aan zowel jeugd als volwassenen. Ik ben er afgelopen twee seizoenen achter gekomen dat ik het ontzettend leuk vind om mensen te helpen met het ontwikkelen van hun tennisspel.

 

Ik zie jullie graag op de baan. 

michel knobbe.jpeg

Michel Knobbe 

Atletiek trainer / coach AV Deventria1906

Loop, conditie en coördinatie trainer A.L.T.V. Daisy

Ik ben Michel Knobbe, 50 jaar jong en werk al meer dan 25 jaar als trainer/ coach in de atletiek en werk met nationale en internationale toppers.
Ik werk inmiddels al 15 jaar samen met Jörgen ten Hove bij Daisy en heb op fysiek en mentaal vlak oa Tom Clavel, Stefan Scheenstra en Wesley Koolhof verder geholpen in hun tenniscarrière. Daarnaast help ik diverse andere sporters op dit vlak.
Ik hoop jullie snel op mijn trainingen te zien.  Door mijn trainingen zal het tennis plezier vergroot worden en dit geldt niet alleen voor de toppers, maar juist ook voor de recreatieve tennisser.

Groet, Michel

bottom of page