mulitifilament

Synthetic gut pps

€25,- inc bespannen

synthetic gut pps.jpg

Solide en met snelheid. Dat vat de SYNTHETIC GUT PPS samen, een multifilament snaar die kracht, controle en comfort combineert voor de club speler. Het bevat een sterke nylon kern omwikkelt met sterkere multifilamenten. Maar het verschil zit hem in de PowerStrip technologie. Een speciale polyamide laag om de sterke kern heen. Deze laag zorgt voor meer kracht en een efficiëntere slag ideaal voor jouw wedstrijden dit weekend. 

Velocity MLT

€27,50 inc bespannen

velocity mlt.jpg

In de multifilament snaren die al veel kracht leveren doet de VELOCITY MLT daar nog een stap bovenop. De multifilament kern en buitenste lagen die efficentie en nog meer kracht leveren, zorgen ervoor dat al jou slagen niet te stoppen zijn en met een speciale laag boven op de snaar die zorgt voor lage hoeveelheden frictie is de precisie van dit racket ook hoog met veel ruimte voor spin. De VELOCITY MLT is de ultieme kracht gerichte snaar voor de club of toernooi speler. 

Reflex MLT

€30,- inc bespannen

reflex mlt.jpg

Ben jij een speler van hoog niveau en wil je meer spin in je spel brengen? Dan is de REFLEX MLT voor jou. De meest comfortabele en premium snaar die HEAD heeft. Dankzij zijn 100% nylon multifilament constructie levert deze snaar een comfortabel gevoel met extra controle. Met een speciale laag die frictie laag houd zullen jou slagen veel preciezer voelen, en ook zal de snaar extra spin creëren door zijn speciale ontwerp en constructie. De REFLEX MLT geeft jou explosivieteit met alle comfort en controle van een premium snaar. 

mono filament

Lynx 

€27,50 inc bespannen

lynx.jpg

Jij levert de kracht, LYNX levert de controle. Win win. De monofilament snaar is gemaakt met een nieuwe copolymeer mix die helpt met het leveren van een levendig gevoel en controle over jou aggresieve spel. Gemaakt voor spelers van hoog niveau. .

Lynx tour 

€27,50 inc bespannen

lynx tour.jpg

Ontworpen/ontwikkeld voor de gemiddelde tot gevorderde hard hitter, het 6-hoekige ontwerp geeft jou de ultieme combi van controle en spin. Een monofilament gemaakt van een nieuw co-polymer mengsel dat ook de duurzaamheid verhoogt en tevens comfortabel blijft om mee te spelen 

Hawk

€30,- inc bespannen

hawk.jpg

Wanneer de perfecte balans van controle en explosieve kracht samen komt in een snaar, dan noemen we die HAWK. Deze monofilament snaar met een kristalachtig kern die de controle beinvloed en buitenste laag die over de kracht gaat zijn in perfecte balans dankzij de innovatieve Crystal Core technologie, een uniek fabricatieprocess. Zeer duurzaam en met veel spin potentie deze snaren zijn het perfecte wapen voor de tour speler en toernooi speler.  

Voor vragen of voor een afspraak om je racket te laten bespannen

bel: +31 6 48141329 Joël ten Hove