Nieuws van Gelre Tennis

Wat een jaar hebben we allemaal achter de rug, maar we mogen gelukkig weer buiten spelen op ons mooie park aan de Callunalaan.

We hopen uiteraard dat de competitie gewoon door zal gaan.

Vanaf deze zomer gaat Stefan Scheenstra ook op Daisy lesgeven. Hij is beschikbaar in de ochtenden en de gehele donderdag en vrijdag.

Via de link kom je op de website van de Tennisschool, waar je informatie kan vinden over de trainers, ook kan je digitaal inschrijven voor de tennislessen.

Robbie heeft besloten om op de vrijdagmiddag geen les meer te geven maar de rest van de week is hij gelukkig altijd aanwezig.

Uiteraard is Joël ten Hove ook veel aanwezig om naast zijn baanonderhoud ook een aantal lessen te geven. We zijn in ieder geval blij met de verjonging in ons trainersteam.

Ook hebben we gekeken om de lessen optimaler voor de leerlingen te maken en voor ouders overzichtelijker.

We willen voor de komende zomer een aantal aanpassingen doen, deze zullen we even toelichten.

  1. We gaan voor de nieuwe lessen senioren maar vooral voor de jeugd, trainingen aanbieden van drie kwartier. We zullen er op gaan letten dat de spelers al warm op de baan verschijnen zodat we direct “vol” aan de bak kunnen. Jeugd gaan we begeleiden voor de training de warming-up te doen. Dat betekent dat de lessen effectiever worden en er minder tijd verloren gaat. Mocht je met je groepje langer trainen dan bijvoorbeeld drie kwartier kan je er ook voor kiezen om twee keer drie kwartier te trainen. In de zomer die we zien als overgangsperiode kunnen de vaste leerlingen bij hun trainer ook nog hun “gewone” uurtje (50min) volgen.

  2. We hebben besloten dat we het zomerseizoen verlengen t/m eind oktober. Dit heeft meerdere redenen. Ten eerste zijn de winters minder koud dan vroeger. Ten tweede worden de kosten van de hal steeds hoger en dit bespaart haluren omdat we daardoor minder in de hal hoeven te staan. Ten derde wordt er steeds actiever gespeeld in de najaarscompetitie die meestal pas eindigt eind oktober of begin november. Uiteraard worden ook de banen in goede conditie gehouden.

  3. We gaan vanaf deze zomer de lessen aanbieden voor 18 weken ipv 16 weken.

  4. We gaan deze zomer ook de leerlingen de keuze geven om te kiezen voor een betaling in één keer of je kan kiezen om maandelijks (in 7 delen) te betalen. De betaling dient gedaan te worden na het verkrijgen van de factuur.

  5. Waar we komende zomer en winter naar gaan kijken is of we ook vroeger kunnen beginnen met het seizoen, bijvoorbeeld eerste week van maart. Hier volgt later nog info over.

 

Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in en hopen een mooi “normaal” zomerseizoen tegemoet te gaan.

 

Het Gelre Tennis Team.